Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICA NOASTRA Marţi, 19 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

RADOR

1 Aprilie 2020
Vizualizari: 1026
Comentează add

"Vrem să ajutăm școlile să rămână împreună, de aceea în proiectul "Teach from home" am adăugat funcții care să ajute la menţinerea contactelor" - subliniază compania.

Google a lansat proiectul pentru profesori "Teach from home"

rador

Foto: Arhivă.

Google a lansat proiectul "Teach from home", care ajută cadrele didactice să treacă la formatul de predare de la distanţă şi să îşi organizeze cursurile eficient în această perioadă de izolare.

Proiectul a fost creat împreună cu Institutul UNESCO pentru tehnologii informaţionale şi educaţie, se menţionează pe blogul oficial Google. "În educația la distanță, unul dintre aspectele importante este comunicarea - a profesorilor cu studenții, părinții lor și viceversa.

"Vrem să ajutăm școlile să rămână împreună, de aceea în proiectul "Teach from home" am adăugat funcții care să ajute la menţinerea contactelor" - subliniază compania.

Pe resursa creată sunt publicate, în special, materiale despre cum se poate trece "predarea de acasă".

Vorbim despre organizarea spațiului de lucru și despre desfășurarea cursurilor în formatul apelurilor video.

În plus, cu ajutorul acestui server profesorul va putea să creeze un micro-site al materiei sale și să încarce pe el activităţile de lucru, listele cu bibliografia și materialele educative recomandate.

Profesorii vor putea, de asemenea, împreună cu elevii să deseneze pe tăbliţa grafică formule, să trimită mesaje părinților elevilor și să organizeze consultări individuale.

De asemenea, profesorii vor avea posibilitatea să efectueze şi teste online. Proiectul asigură integrarea Google Docs și posibilitatea de a ţine cursuri în formatul apelurilor video. Funcțiile proiectului vor continua să fie extinse.

(RS)


Etichete Googleproiectul pentru profesoriTeach from home(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live