Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Miercuri, 08 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

30 Aprilie 2016
Vizualizari: 2554
Comentează add

Directorul interimar de la Radio Vatican, Giacomo Ghisani, a ţinut să mulţumească postului Radio România pentru că reprezintă o punte între diverse organizaţii media.

Giacomo Ghisani: Radio România, o punte între diverse organizaţii media

radiojurnal

Giacomo Ghisani. Foto: Iuliana Anghel.

Instituţiile media din întreaga lume trebuie să colaboreze pentru a găsi soluţii la problemele actuale ale omenirii - a afirmat directorul interimar al Radio Vatican, Giacomo Ghisani, într-un interviu acordat lui Alin Şerbănescu la Conferinţa Media 2020 de la Beijing.

Giacomo Ghisani a menţionat, printre preocupările majore, dezvoltarea tehnologică şi mediul.

El a subliniat însă că este important ca jurnaliştii să fie dispuşi să lucreze împreună:

Giacomo Ghisani: "Cred că cel mai important lucru este să fie dezvoltat un cadru de alianţe între instituţiile media, pentru fiecare tip de problemă în parte. Sunt probleme importante, ca de exemplu integrarea, mediul, dezvoltarea tehnologică, dar şi subiectul noilor tehnologii, care uneori îi afectează pe oameni, deci cred că la aceste probleme şi subiecte strategice, instituţiile media publice în special şi mass-media în general trebuie să contribuie cu emisiunile, capacităţile şi prezenţa lor în domeniul tehnologic. Sunt diferite moduri în care se poate contribui, dar este important ca toţi să fim dispuşi să facem ceva".

Directorul interimar de la Radio Vatican a ţinut să mulţumească postului Radio România pentru că reprezintă o punte între diverse organizaţii media.

Cei peste 300 de profesionişti participanţi la Conferinţa Media 2020 de la Beijing au reprezentat 70 de organizaţii mass-media din 35 de ţări şi au analizat modul în care radiodifuzorii trebuie să se adapteze evoluţiei acelerate a internetului, reţelelor de socializare şi noilor tehnologii.


Etichete exclusiv radiomedia 2020beijingradio vaticanchinagiacomo ghisaniconferinta media

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live