Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Vineri, 20 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

19 Ianuarie 2022
Vizualizari: 458
Comentează add

Ministerul Dezvoltării lansează ghiduri pentru proiectele locale finanțate prin PNRR.

Ghiduri pentru proiectele locale finanțate prin PNRR

florin-lepadatu

 Foto: Arhivă.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI  - Ghidurile pentru proiectele locale finanțate prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), care va asigura României fonduri totale de aproape 30 de miliarde de euro, vor fi lansate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, la 1 aprilie.

Este vorba despre proiecte privind achiziția de vehicule electrice pentru transportul public, instalarea de stații de încărcare, construcția de locuințe verzi pentru tinerii sau reabilitarea clădirilor publice și a blocurilor - potrivit ministrului Cseke Attila.


Cseke Attila: ”O primărie care este beneficiară intră pe această platformă, imediat apare suma prealocată pentru UAT-ul respectiv, indiferent că e municipiu, că e comună și vor apărea tipurile de investiții care sunt disponibile în cadrul acestei sume. La fiecare tip de investiție va trebui să încarci digital devizul estimativ al lucrării, hotărârea de Consiliu local, extras de Carte funciară și declarațile care vor fi necesare, conform ghidului de apel. Dacă ți-ai ales un anumit tip de investiție sau mai multe, care se încadrează în suma alocată, poți să finalizezi cererea de finanțare. Vom putea încheia contractul de finanțare pe acea investiție.”


Etichete comisiauniunea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live