Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICA NOASTRA (R) Joi, 26 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florentina Varga

24 Mai 2016
Vizualizari: 964
Comentează add

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii impreuna cu Romanian Business Leaders au lansat ”Ghidul masurilor economice pentru canditatii la alegerile locale”.

Ghid de la IMM-uri pentru candidații la alegerile locale

florentina-varga

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania impreuna cu Romanian Business Leaders au lansat in cadrul unei conferinte de presa ”Ghidul masurilor economice pentru canditatii la alegerile locale”.

Brosura are ca principal obiectiv propuneri inovative de masuri economice pe care administratia publica locala le poate implementa la nivelul comunitatii. Ghidul cuprinde 30 de  măsuri din  perspectiva a 5 directii generale : sprijinirea si promovarea anteprenoriatului, accesul IMM-urilor la finantare adecvata, inovare, accesul la piete si internationalizarea IMM-urilor, dar si reactivarea administratiei publice. 

“Consider ca unul dintre cele mai importante roluri in sustinerea dezvoltarii economice din Romania il ocupa managementul localitatii, motorul economiei locale. Ghidul prezentat vine în sprijinul candidatilor la alegerile locale si ofera un cadru de masuri economice pe care acestia trebuie să le aiba in vedere. Pe langa abilitatea de manager a acestuia, viziunea axata pe dezvoltare, obiective masurabile si clare şi propuneri inovative, scopul fiecarui candidat trebuie sa fie reprezentat de dezvoltarea economica a localiatţii. Invităm candidatii din intreg spectrul politic si candidatii independenti sa preia masurile cuprinse in acest ghid” a precizat Florin Jianu, presedintele Consiliului.

Printre masurile propuse de intreprinzatori se regasesc  instituirea si promovarea mediatorului de credite pentru IMM-uri, la nivelul fiecarei localitati sau judet, care sa asigure cresterea creditarii IMM-urilor,  oferirea de solutii intreprinderilor privind obtinerea de finantari de la banci, dar si infiintarea Consiliului Consultativ pentru mediu de afaceri.

Ghidul poate fi downloadat de pe site-urile www.cnipmmr.ro, www.immromania.ro, si www.rbls.ro .


Etichete Ghid de la IMM-uri pentru candidații la alegerile localeConsiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romaniaalegeri locale

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live