Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA (R) Luni, 08 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

4 Martie 2016
Vizualizari: 1111
Comentează add

Deputatul PNL, Gheorghe Ialomiţianu, consideră că iniţiativa de modificare a Legii de funcţionare a SSR şi SRTV nu va rezolva situaţia din TVR.

Gheorghe Ialomiţianu: Salvarea TVR nu vine dintr-o modificare legislativă

radiojurnal

Gheorghe Ialomiţianu. Foto: gov.ro.

Deputatul PNL, Gheorghe Ialomiţianu, consideră că iniţiativa senatorului PSD, Georgică Severin privitoare al modificarea Legii de funcţionare a SSR şi SRTV nu va rezolva situaţia din TVR.

Iniţiativa legislativă, a senatorului PSD Georgică Severin, de modificare a legii de funcţionare a SRR şi SRTV, nu rezolvă problema financiară a televiziunii publice, ba mai mult încurcă şi radioul public, este de părere deputatul PNL, Gheorghe Ialomiţianu.

El a declarat că soluţia pentru salvarea TVR, nu vine dintr-o modificare legislativă, ci este nevoie de numirea urgentă a unui Consiliu de Administraţie şi de o susţinere financiară din partea Guvernului.

Despre propunerea preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu ca TVR să intre în procedură de insolvenţă,  Ialomiţianu crede că aceasta ar putea fi o soluţie doar în cazul în care măsura este însoţită de un program de restructurare susţinut financiar de către Guvern,

Reamintim că preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a subliniat, într-o dezbatere la TVR, că până luni va pregăti un pachet de măsuri pe baza cărora Televiziunea Română să poată solicita intrarea în insolvenţă. El a precizat că va exista o prevedere specială, potrivit căreia TVR nu poate  fi declarată în faliment, având în vedere că este o instituţie de interes public.


Etichete Gheorghe Ialomiţianulegea 41srtvsrrmodificare legislativa

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live