Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Marţi, 26 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Irinel Călin, Tulcea

4 Ianuarie 2016
Vizualizari: 793
Comentează add

Meteorologii anunţă şi revenirea temperaturilor la normalul perioadei, însă gerul din aceste prime trei zile ale anului a făcut deja victime.

Gerul a făcut victime în Galaţi şi Tulcea

irinel-calin-tulcea

Foto: Arhivă.

În următoarele ore, ninsorile se vor extinde în cea mai mare parte a ţării, dar vor fi în general slabe, iar stratul de zăpadă nou depus nu va depăşi 10 centimetri.

Meteorologii anunţă şi revenirea temperaturilor la normalul perioadei, însă gerul din aceste prime trei zile ale anului a făcut deja victime.

La Galaţi, un bărbat a făcut stop cardiorespirator din cauza frigului şi a fost găsit mort la ferma unde lucra, iar la Tulcea s-au înregistrat două decese şi alti trei oameni au fost internaţi cu degerături.  

Două persoane din judeţul Tulcea şi-au găsit sfârşitul în aceste zile friguroase cu temperaturi minime ce au atins chiar şi -16 grade.

mbele persoane au fost găsite îngheţate de reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Tulcea, care nu au mai putut face decât să constate decesul acestora.

O femeie din localitatea Panduru, comuna Baia, a fost găsită sâmbătă într-un pârâu îngheţat, dispariţia acesteia de acasă fiind semnalată încă de la sfârşitul anului trecut.

Tot în comuna Baia, dar în localitatea Ceamurlia de Sus, într-o locuinţă fără încălzire, reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă au salvat o bătrână de 70 de ani, însă, din păcate, pentru soţ nu a mai fost nimic de făcut decât să constate decesul.


Etichete gerul a facut victimegalatitulceafrigambulantadegeraturi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live