Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 24 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Gavrilă

17 Iunie 2020
Vizualizari: 293
Comentează add

In total in zona au fost depistati cu Covid-19 38 de romani dintre care 36 prezintă simptome ușoare iar unul este internat, acordându-i-se tratament medical specific.

Germania: Un roman a murit in urma complicatiilor date de Covid-19

carmen-gavrila

 Un lucrător sezonier la muncă pe un câmp de sparanghel de la o fermă de lângă Beelitz, la est de Berlin, 17 aprilie 2020. Foto: Tobias SCHWARZ / AFP

 Un roman a murit in urma complicatiilor dupa infectarea cu covid19 in localitatea Magdeburg din Germania.

In total in zona au fost depistati cu Covid-19  38 de romani dintre care 36 prezintă simptome ușoare iar unul este internat, acordându-i-se tratament medical specific.

Familia persoanei decedate a fost notificată de către autoritățile germane, fiind prezentă pe teritoriul Germaniei. De asemenea, autoritățile locale au precizat că respectivele infectări s-au produs în afara școlii, iar activitățile de testare continuă, fiind realizate de către autoritățile locale în puncte fixe și prin echipe mobile anume desemnate pentru acest scop.

De asemenea, MAE precizează că, până la acest moment, la nivelul Ambasadei României la Berlin nu au fost primite solicitări de asistență consulară cu privire la situația menționată.Ambasada României la Berlin continuă dialogul pe această temă cu autoritățile locale, fiind pregătită să acorde asistență consulară, conform competențelor legale și cu respectarea măsurilor adoptate de autoritățile locale în contextul pandemiei de COVID-19.

(RS)

 

Etichete Germaniacovid-19romandeces(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live