Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PERSPECTIVE Duminică, 12 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

3 Martie 2020
Vizualizari: 529
Comentează add

Preşedintele Director General al SRR, Georgică Severin, a fost citat şi s-a prezentat la DIICOT Caraş-Severin, pentru a fi audiat/

Georgică Severin, PDG al SRR, audiat la DIICOT Caraș-Severin

radiojurnal

Preşedintele director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, Georgică Severin. Foto: Alexandru Dolea

Preşedintele Director General al Societăţii Române de Radiodifuziune, Georgică Severin, a fost citat şi s-a prezentat, astăzi, la DIICOT Caraş-Severin, pentru a fi audiat.

Acesta şi-a exercitat dreptul constituţional la apărare, solicitând punerea la dispoziţie, în vederea consultării, a întregului dosar - conform unui comunicat al SRR, în care se precizează că instituţia a răspuns şi va răspunde întotdeauna cu celeritate tuturor solicitărilor venite din partea autorităţilor şi instituţiilor statului.

DIICOT Caraş-Severin a anunţat, săptămâna trecută, începerea urmăririi penale faţă de 16 politicieni şi persoane publice pentru acuzaţii de constituirea unui grup infracţional organizat şi şantaj.

Potrivit procurorilor, suspecţii ar fi făcut şantaj asupra unor şefi de instituţii publice, pentru a fi destituţi şi înlocuiţi cu oameni fideli.

După cum relatează presa locală online, au fost audiaţi mai mulţi politicieni locali PSD şi fostul secretar general al partidului, Codrin Ştefănescu


Etichete Preşedintele Director General al SRRGeorgică SeverinDIICOT Caraş-Severinaudiatcodrin stefanescupsd

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live