Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Marţi, 07 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Ionuţ Dragu

18 Aprilie 2014
Vizualizari: 1241
Comentează add

Artistul care urcă în această noapte magică pe scena frecvențelor România Actualități nu are nevoie de prezentări speciale pentru că imaginea sa are tendința de a o lua înainte.

George Michael - Symphonica Tour

ionut-dragu

Artistul care urcă în această noapte magică pe scena frecvențelor România Actualități nu are nevoie de prezentări speciale pentru că imaginea sa are tendința de a o lua înainte.

În dreptul numelui său stau cu ușurință asocieri legate de sexualitate, droguri, probleme de sănătate, politică dar și acte caritabile.

Cu toate acestea, George Michael, sau Georgios Kyriacos Panayiotou, a reușit să cucerească publicul timp de 3 decenii, iar lucrurile tind să nuse oprească aici.

Cu toate că activitatea sa a început la începutul anilor 80, perioada cea mai activă pentru el, din punct de vedere discografic a fost în anii 90, când a lansat 3 albume.

Fiind unul dintre cei mai bine vânduți artiști, George Michael a reușit să treacă în contul său peste 100 de milioane de albume vândute în întreaga lume, până în 2010.

Dintre acestea, 20 de milioane au fost înregistrate doar de primul său album, Faith, lansat spre sfârșitul anilor 80.

Melodiile lui George Michael au reușit să urce de șapte ori pe prima poziție a singleurilor din Marea Britanie și de 8 ori în vârful clasamentului Billboard Hot 100.

În minutele următoare vom încerca să dăm la o parte anii 80 și 90, considerați de către unii anii de glorie ai artistului englez, și ne vom bucura de George Michael așa cum este în prezent.

Concertul din această noapte vine din anii 2011 - 2012.

Este de fapt un amalgam de piese interpretate pe mai multe scene în cadrul turneului Symphonica Tour.

Concertul conține 6 melodii care sunt semnate de către George Michael, restul sunt reinterpăretări ale unor piese celebre precum "My Baby Just Cares for Me" sau celebrul Feeeling Good.


Etichete George MichaelSymphonicaconcertspectacolmuzicămelodii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live