Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII ''IN MIEZ DE VARA'' Joi, 18 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mugur Mihăiţă

27 Februarie 2018
Vizualizari: 985
Comentează add

George Maior a fost invitat să răspundă unor întrebări legate de posibila implicare a SRI în activităţi care ar fi depăşit sfera de competenţă a Serviciului.

George Maior a fost audiat de Comisia parlamentară de control a SRI

mugur-mihaita

 George Maior. Foto: wikipedia.org.

 Fostul director al Serviciului Român de Informaţii, George Maior, actual ambasador al României în Statele Unite ale Americii, a fost audiat marţi, 27 februarie, timp de şase ore, de Comisia Parlamentară pentru Controlul Activităţii SRI.

George Maior a fost invitat să răspundă unor întrebări legate de posibila implicare a SRI în activităţi care ar fi depăşit sfera de competenţă a Serviciului.

"Au fost foarte multe întrebări legate de relaţia Serviciului cu justiţia, dacă anticorupţia este o problemă de securitate naţională, aşa cum a fost definită de CSAT, de întâlnirile cu membri ai Guvernului, oameni politici, de aserţiunile unor persoane care au venit la Comisie în legătură cu presa. Am rămas înţeleşi că orice altă problemă suplimentară voi răspune întotdeauna cu bună credinţă la ea", a declarat fostul director al SRI.

George Maior a mai spus că şi-a făcut foarte bine datoria în funcţia de director al SRI şi a acţionat întotdeauna în spiritul legalităţii - ne-a transmis redactorul nostru Mugur Mihăiţă.


Etichete ParlamentGeorge MaiorSRIdirectorSUAambasador

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live