Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DESCHIS IN WEEK-END Sâmbătă, 20 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Felicia Mocanu

8 Noiembrie 2018
Vizualizari: 947
Comentează add

Aproape 900 de evenimente au fost incluse în acest an în programul Târgului Internaţional "Gaudeamus" - carte de învăţătură, organizat de Radio România.

Gaudeamus 2018

felicia-mocanu

Foto: Alexandru Dolea

Aproape 900 de evenimente au fost incluse în acest an în programul Târgului Internaţional "Gaudeamus" - carte de învăţătură, organizat de Radio România.

Se fac ultimele pregătiri pentru Ediţia a 25-a, care se va desfăşura săptămâna viitoare, între 14 şi 18 noiembrie, în spaţiul devenit tradiţional - în ultimii ani - pavilionul central al complexului Romexpo din Capitală.

Tema evenimentului este România - Centenar, pentru care a fost creat un stand special, care va găzdui zeci de lansări de carte, dezbateri, proiecţii de filme, lecturi publice şi aproape 600 de volume tematice.

Continuă şi proiectele care însoţesc Târgul Gaudeamus de mai mulţi ani: "cărţile se întorc acasă", "invitaţi de nota 10", "olimpicii României" şi "concursul naţional de lectură Mircea Nedelciu".

De asemenea, va fi deschisă şi o expoziţie dedicată celor 90 de ani recent împliniţi de Radio România, fotografii şi radioreceptoare sub titlul: Pagini din istoria radioului.

Directorul onorific şi fondator al târgului, Vladimir Epstein despre ediţia din acest an.

Vladimir Epstein: Faptul că reuşim să punem pe picioare aceasta a 25-a ediţie a târgului internaţional, pentru că, de fapt, vorbim de a 109-a ediţie din seria evenimentelor "Gaudeamus", acestea este senzaţionalul acestui moment.

Avem în spate o istorie de 25 de ani, deci, deja istorie, alături de cifrele istorice pe care le are Radioul, 90 de ani, alături de cifra istorică a Centenarului Marii Uniri, o bucăţică de istorie acoperă şi Târgul Gaudeamus, organizat de Radio România.

Preşedintele de onoare al Târgului Internaţional Gaudeamus este în acest an preşedintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop.


Etichete Gaudeamus 2018Radio RomâniaRomânia - CentenarVladimir Epsteinpreşedintele Academiei RomâneIoan Aurel Pop

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live