Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII DE WEEK-END (continuare) Duminică, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

7 Iunie 2021
Vizualizari: 524
Comentează add

Prefectul Capitalei nu a luat încă nicio hotărâre în privinţa solicitării Comitetului Local pt Situaţii de Urgenţă de a institui starea de alertă sanitară în acest sector.

Garda Naţională de Mediu - control la Primăria Sectorului 1 şi la Romprest

radiojurnal

  Foto: Adriana Tudose / RRA

Garda Naţională de Mediu este în prezent în control la Primăria Sectorului 1 şi la compania de salubritate Romprest, pentru a stabili încălcări ale legislaţiei şi obligaţiile care îi revin fiecărui actor în parte, anunţă ministrul mediului, Tánczos Barna.

Ministrul a declarat că diferendele juridice între cele două entităţi, dublate şi de lipsa dialogului, nu au voie să se răsfrângă asupra mediului si asupra populaţiei plătitoare pentru aceste servicii.

Între timp, Poliţia Locală a sancţionat compania Romprest cu amenzi de 160.000 de lei pentru gunoiul lăsat pe străzi, iar prefectul Capitalei, Alin Stoica, a declarat astăzi că nu a luat încă nicio hotărâre în privinţa solicitării Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă de a institui starea de alertă sanitară în acest sector şi că aşteaptă mâine un raport al Gărzii de Mediu.


Etichete garda natională de mediuromprestprimăria sector 1prefectura capitaleialertă sanitară

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live