Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Vineri, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Maria Măndiţă, Galaţi

11 August 2019
Vizualizari: 681
Comentează add

La Galaţi, turiştii şi localnicii sunt aşteptaţi să viziteze navele de luptă ale Flotilei Fluviale "Mihail Kogălniceanu"

Galați: Ziua Porților Deschise la Flotila Fluvială "Mihail Kogălniceanu"

maria-mandita-galati

Foto: Maria Măndiță

La Galaţi, turiştii şi localnicii sunt aşteptaţi să viziteze navele de luptă ale Flotilei Fluviale "Mihail Kogălniceanu".

În cadrul Zilei Porţilor Deschise, marinarii le vor prezenta vizitatorilor dotările şi tehnica de luptă folosită. Corespondenta noastră Maria Măndiţa vine acum cu detalii:


Reporter: Evenimentul este programat a se desfășura pe faleza inferioară, în zona denumită "La elice". Aici, pe navele de luptă, începând cu ora 8:45, va avea loc tradiționalul și emoționantul ceremonial al ridicării pavilionului, geacului și marelui pavoaz, după care vizitatorii vor fi invitați pe navele militare de luptă ale flotilei fluviale "Mihail Kogălniceanu".

Pe faleză, marinarii militari le vor prezenta celor interesați tehnica și echipamentele de luptă, dar și oferta educațională a instituțiilor de învățământ din forțele navale.

Totodată, cei mici se vor putea întâlni cu zeul Neptun și pirații. Evenimentul de pe faleză este programat să se încheie la ora 13:00.

Tot astăzi, de la ora 11:00, militarii forțelor navale vor aduce un pios omagiu eroilor care își dorm somnul de veci în cimitirul "Eternitatea" din Galați.


Etichete ziua portilor deschisegalatinaveflotila

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live