Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BURSA DE UMOR Sâmbătă, 16 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

7 Mai 2018
Vizualizari: 655
Comentează add

Momentele de la Alba Iulia, în care vor fi anunţaţi câştigătorii vor fi transmise în direct pe TVR1 şi Radio România Cultural.

Gala Premiilor UNITER, în Cetatea Alba Carolina

radiojurnal

Arhivă Gala Premiilor UNITER 2016 Foto: facebook.com/UNITERoficial.

Gala Premiilor UNITER, ediţia a 26-a, are loc, astăzi, în Cetatea Alba Carolina, la 100 de ani de la Marea Unire.

Sunt aşteptaţi peste 250 de artişti. Special pentru acest eveniment a fost ridicat un teatru pentru o zi, într-un pavilion transparent amplasat pe esplanada dintre Catedrala Episcopiei Ortodoxe şi Biserica Romano-Catolică, pentru a pune în valoare Patrimoniul arhitectural şi istoric al Cetăţii.

Ion Caramitru, preşedintele UNITER într-o declaraţie pentru Radio România Cluj.

Ion Caramitru: Pe parcursul Galei vom vedea foarte multe imagini ale orașului, foarte multe mărturii legate de istoria acestui loc. Sunt mărturii filmate, care vor fi transmise în toată lumea, nu numai în România, și pe televiziune și pe cele două-trei canale de internet. Mergând acum direct la conținutul galei, ea, ca în fiecare an, amestecă, în sensul pozitiv, generațiile creatori, de la cei mai tineri până la maeștri și lucrul ăsta e de bun augur, după părerea mea, pentru că teatrul este o instituție care trebuie să întrețină organic un dialog, aș spune creator între generații. Iată-i și pe Mariana Mihuț și pe Victor Rebengiuc nominalizați, dar și tineri la debut, ceea ce nu e puțin lucru.

Realizator: Momentele de la Alba Iulia, în care vor fi anunţaţi câştigătorii vor fi transmise în direct pe TVR1 şi Radio România Cultural.

Nominalizările să găsesc pe pagina uniter.ro, iar cine doreşte poate participa, până diseară, la ora 20:00, la 'votul publicului'.


Etichete Gala Premiilor UNITERCetatea Alba Carolina100 de ani de la Marea Unire

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live