Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ Duminică, 26 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

22 Martie 2015
Vizualizari: 3726
Comentează add

Gala Premiilor Muzicale Radio România este transmisă în direct la RRA. Imagini din timpul galei cu câştigătorii ediţiei din acest an găsiţi pe contul nostru de Twitter.

Gala Premiilor Muzicale Radio România, în direct la RRA

radiojurnal

Scena Galei Premiilor Muzicale Radio România. Foto: Alexandru Dolea.

Începând cu ora 19.00, postul nostru de radio transmite în direct şi integral Gala Premiilor Muzicale Radio România, unul dintre cele mai aşteptate evenimente din show bizz-ul autohton. Spectacolul poate fi ascultat de asemenea şi pe siteul nostru, din playerul audio-video.

Direct de pe scena Sălii Radio pot fi astfel ascultaţi din nou cei mai îndrăgiţi artişti pop ai momentului, nominalizaţi la cele 14 premii din acest an.

Fiecare premiu este anunţat şi pe contul nostru de Twitter.

“Susţin recitaluri toţi cei ce primesc premii în acest an”, ne-a spus realizatoarea spectacolului Gabriela Scraba. 
 
“Unii au un alt concert în aceeaşi seară, şi m-au rugat să îi programez cu recitalul mai devreme, pentru că şi ei ţin să urce pe scena Sălii Radio.
 
“Este un show de excepţie”, spune Gabriela Scraba.
 
Premiile Muzicale Radio România, din 2001
 
Premiile Muzicale Radio România se află la cea de-a 13-a ediţie. Ele sunt acordate artiștilor cu cele mai importante performanțe în muzica pop, folk, pop-dance şi pop-rock din anul precedent, aşa cum sunt ele reflectate în difuzările la Radio România Actualități, Radio România Internațional și la toate posturile regionale ale serviciului public de radio. 
 
Pe lista nominalizărilor din această ediţie sunt formaţii şi interpreţi precum Delia, Marius Moga, Loredana, Maxim, Paula Seling, DJSava & Raluka, Voltaj, Proconsul, Direcția 5, Vunk și ai nostri, Bere Gratis, Horia Brenciu, Alina Manole,  Alexandra Ușurelu, Mircea Vintilă, Nico. 
 
Listele complete ale nominalizărilor la Premiile Radio România se publică în premieră pe siteul nostru, iar lista din acest an poate fi văzută aici
 
Prima ediţie a Premiilor Muzicale Radio România a avut loc în anul 2001. Anul trecut, cel mai râvnit premiu - "Artistul anului" - a fost adjudecat de cântăreaţa Loredana.
 
Mai multe informaţii despre Premiile Muzicale Radio România puteţi găsi pe pagina noastră specială.
 
Imagini din timpul repetiţiilor Galei Premiilor Muzicale Radio România. Foto: Alexandru Dolea.
 
 
Trupa Voltaj la repetiţii. 
Formaţia Voltaj ne va reprezenta la Eurovision cu o piesă care atrage atenţia asupra situaţiei copiilor lăsaţi în urmă de părinţii plecaţi la muncă în străinătate, a explicat la postul nostru de radio solistul grupului, Călin Goia.
Călin Goia: "Acest mesaj al piesei este unul universal şi este vorba despre relaţia părinte - copil, care e la fel în toate ţările şi cred că orice părinte, fie că e român, fie că e italian, neamţ, englez, dacă se pune în pielea acestor părinţi nevoiţi să îşi lase copiii acasă şi să muncească în alte ţări, aceşti părinţi nu pot să rămână insensibili."
 
 
Bere Gratis în timpul repetiţiilor.
Fondatorul trupei Mihai Georgescu declara azi la RRA: "Lăsând la o parte orice fel de premii, orice recunoaştere de topuri şi de orice, atâta timp cât lumea îţi iubeşte cântecele e cea mai mare recunoaştere. Mă uit aşa în studio şi îmi aduc aminte de 1998, când Radio România Actualităţi propunea artişti pe care îi simţea că pot fi nişte viitori mari artişti sau viitoare vedete şi mi se pare o chestie fabuloasă ca după atâta timp să rămâi într-un studio din care tot timpul ai de unde să povesteşti o grămadă de amintiri." 
 
 
La repetiţii a venit şi What's Up.
 
 
Maxim în timpul repetiţiilor de azi.
 
 
Si... Delia, care a făcut repetiţiile încă de ieri seară.

Etichete Premiile Muzicale Radio RomâniaDeliaMarius MogaLoredanaMaximPaula SelingDJSava & RalukaVoltajProconsulDirecția 5Vunk și ai nostriBere GratisHoria BrenciuAlina ManoleAlexandra UșureluMircea VintilăNico

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live