Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRIETENII DE LA RADIO Marţi, 04 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

30 Iunie 2020
Vizualizari: 2047
Comentează add

Gala Premiilor Gopo.

Gala Premiilor Gopo

florin-lepadatu

 Foto: ICR.ro

Filmul La Gomera, în regia lui Corneliu Porumboiu, este marele câștigător al celei de 14-a ediții a Galei Premiilor Gopo, care s-a desfășurat luni seară în capitală.

Pelicula a primit nouă trofee.

Premiul pentru cel mai bun actor în rol principal i-a fost decernat lui Iulian Postelnicu pentru rolul din filmul Arest, în regia lui Andrei Cohn, iar cel pentru cea mai bună actriță în rol principal i-a revenit lui Judith State, protagonista filmului Monștri, semnat de Cătălin Mitulescu.

Salutăm și premiile speciale ale ediției: scriitorul Radu Cosașu și monteoza Cristina Ionescu pentru carierele lor excepționale, artiștii Adela Mărculescu, 81 de ani, și Virgil Andriescu, 84 de ani, pentru întreaga carieră.

După încheierea galei, inițiatorul și principalul organizator al evenimentului, regizorul Tudor Giurgiu, i-a declarat colegului nostru Pompilius Onofrei.

Tudor Giurgiu: "Ne-am bucurat că Gala Gopo s-a putut întâmpla fizic, nu online, pentru că oamenii au cred că nevoie de tipul ăsta de întâlniri, de socializări, chiar dacă dar socializări distanțate, să le spunem așa, și cred că a fost un miracol în seara asta, cei din comunitatea de film sau bucurat cumva pentru că au simțit că revin ușor, ușor la viața lor de dinainte de pandemie."


Etichete filmcinema

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live