Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Miercuri, 14 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Claudiu Pădurean, Cluj

4 Iunie 2016
Vizualizari: 1077
Comentează add

Pentru marele premiu concurează un singur film românesc, pelicula "Câini", care a fost remarcată şi premiată şi la Festivalul de Film de la Cannes.

Gala laureaţilor la Festivalul Internaţional de Film Transilvania

claudiu-padurean-cluj

Foto: facebook.com/TransilvaniaIFF.

Emoţii mari astăzi la Cluj Napoca. În această seară are loc Gala laureaţilor, în penultima zi a Festivalului Internaţional de Film Transilvania, actriţa italiană Sofia Loren va primi un premiu pentru întreaga carieră.

Pentru marele premiu concurează un singur film românesc, pelicula "Câini", care a fost remarcată şi premiată şi la Festivalul de Film de la Cannes.

Organizatorii au anunţat deja că două dintre cele mai importante parsonalităţi ale cinematografiei modiale vor primi premiul pentru întrega lor activitate.

Este vorba de cineastul James Smith, implicat în realizarea unor producţii precum "Mad Max" sau "Al cincilea element", şi de faimoasa actriţă Sofia Loren.

Aceasta va primi distincţia acordată de organizatorii TIFF de la o altă divă a cinematografiei, acrtriţa româncă Mădălina Ghenea, care a fost comparată de presa italiană cu Sofia Loren, încă de la debutul pe marile ecrane.

Vom reveni cu amănunte în emisiunile informative ale zilei.


Etichete tiffclujgala laureatilorpremiisofia lorencannesjames smithmadalina ghenea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live