Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: "ANTENA PARTIDELOR PARLAMENTARE" (emisiune conf.Legii 41/1994) Luni, 06 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

22 Septembrie 2018
Vizualizari: 440
Comentează add

Liviu Dragnea a respins ideea că doar aseară s-a discutat deschis în CEx-ul PSD şi a adăugat că dosarele pe care le are sunt politice.

Gabriela Firea a spus că s-a discutat ptr prima dată cu sinceritate la CEx

radiojurnal

  Gabriela Firea, primarul Capitalei. Foto: Arhivă.

Primarul general al Bucureştiului, Gabriela Firea, vicepreşedinte al PSD, a declarat aseară, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional, în care liderul formaţiunii Liviu Dragnea a primit votul de încredere, că a fost prima reuniune a acestui for în care au fost dezbătute cu foarte multă sinceritate problemele care îi frământă pe membri.

Gabriela Firea, care este una dintre persoanele au cerut ca Liviu Dragnea să nu mai fie preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, a menţionat că s-a propus excluderea ei din partid, propunere care nu a fost dezbătută şi nici votată:

În declaraţia sa, Liviu Dragnea a respins ideea că doar aseară s-a discutat deschis şi a precizat că au mai fost şi alte şedinţe ale CEx în care s-a vorbit cu sinceritate.

Liviu Dragnea a respins şi afirmaţia că ar fi vulnerabil şi a adăugat că dosarele pe care le are sunt politice şi sunt instrumentate într-un mod total neprofesionist.


Etichete gabriela firealiviu dragneapsdcamera deputaţilor

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live