Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Vineri, 16 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alina Bordeiaşu

12 Decembrie 2015
Vizualizari: 1110
Comentează add

Gabriel Petrea îl înlocuieşte în fruntea TSD pe Mihai Sturzu, care a anunţat sâmbătă că va demisiona din partid, după un schimb dur de replici cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Gabriel Petrea este noul lider al Tineretului Social Democrat

alina-bordeiasu

Gabriel Petrea este noul lider al Tineretului Social Democrat. Foto: politicaromaneasca.ro.

La congresul de astăzi al organizaţiei, el a obţinut 801 voturi, faţă de 189 ale contracandidatei sale Gabriela Podaşcă.

Gabriel Petre a declarat că promovarea pe merit, reprezentarea intereselor tinerilor şi egalitatea de şanse sunt obiectivele sale în acest mandat.

Gabriel Petrea: "Eu nu vreau să fiu nici şeful vostru, nici stăpânul vostru, vreau să fiu liderul vostru, colegul vostru, prietenul vostru şi împreună să facem o echipă care să conducă această generaţie spre victorie. În TSD, meritocraţia, egalitatea de şanse, egalitatea de gen, solidaritatea vor fi crezuri pe care le vom respecta. Să fim mult mai deschişi, să le explicăm tuturor membrilor noştri de la Tineret că atâta timp cât ei vor munci, atâta timp cât ei vor performa, nimeni nu va mai sări de acum încolo peste rând".

Gabriel Petrea a fost până acum secretar general al Tineretului Social Democrat şi viceprimar al Sectorului 6 al Capitalei.

Gabriel Petrea îl înlocuieşte în fruntea TSD pe Mihai Sturzu, care a anunţat sâmbătă că va demisiona din partid, după un schimb dur de replici cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea.


Etichete TSDGabriel PetreaalegeriliderMihai SturzudemisieLiviu Dragnea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live