Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII ... DE WEEK-END Sâmbătă, 06 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobriţoiu

15 Martie 2019
Vizualizari: 551
Comentează add

Ministrul apărării naţionale a efectuat o vizită la Londra, unde a semnat un memorandum de colaborare cu omologul său din Regatul Unit.

G. Leș: Relaţiile militare româno-britanice sunt la un nivel excelent

radu-dobritoiu

Ministrul apărării naţionale, Gabriel Leş. Foto: Agerpres.

Relaţiile militare româno-britanice sunt la un nivel excelent, a declarat astăzi ministrul apărării naţionale, Gabriel Leş, după vizita efectuată la Londra, unde a semnat un memorandum de colaborare cu omologul său din Regatul Unit.

Comportamentul Rusiei pe termen mediu şi lung impune o bună cooperare între România şi Marea Britanie în plan bilateral, dar şi în cadrul NATO.

Într-o conferinţă de presă susţinută la sediul Ministerului Apărării Naţionale, ministrul a declarat că a fost achitat primul lot de rachete pentru cele patru sisteme Patriot, cel mai modern sistem de lansatoare de rachete din acest model.

Redactorul nostru Radu Dobriţoiu ne-a mai transmis că se fac demersuri în plan legislativ pentru modificarea legii rezervistului voluntar, în scopul creşterii nivelului de remunerare.

Beneficiile financiare pentru rezerviştii voluntari vor cuprinde în plus gradaţii şi solde, cu o mărire la 30% din veniturile militarilor activi care au acelaşi grad şi funcţie cu rezervistul voluntar.


Etichete Ministrul apărării naţionaleLondramemorandum de colaboraregabriel lesmarea britanienatorachete patriot

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live