Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: EDITIE SPECIALĂ. ROMANIA VOTEAZĂ. ALEGERI LOCALE 2020 Duminică, 27 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

6 Noiembrie 2017
Vizualizari: 1022
Comentează add

După întâlnirea cu Asociaţia Municipiilor, primarul Capitalei a spus că modificările preconizate pentru Codul Fiscal vor împuţina banii de investiţii ai comunităţilor locale

G. Firea: Modificările la Codul Fiscal ar fi o lovitură pentru primării

radiojurnal

Primarul Capitalei, Gabriela Firea  Foto: Arhivă

Primarul general al capitalei, Gabriela Firea, aprecia după şedinţa Asociaţiei Municipiilor din România că modificările fiscale nu vor aduce lucruri bune pentru că vor fi bani mai puţini la bugetul pentru investiţii.

Multe primării vor avea probleme, pentru că sunt foarte multe proiecte în derulare care trebuie să fie finalizate, a spus Gabriela Firea, care mâine se va întâlni la Palatul Victoria cu premierul Mihai Tudose. 

Gabriela Firea: "Ar fi o lovitură foarte mare pentru toate comunităţile, de aceea am solicitat şi mă bucur că am primit un răspuns pozitiv şi din partea primului-ministru, o îmbunătăţire a acestui proiect sau, în cazul în care acesta va rămâne în varianta actuală, stabilirea unui sistem de compensări.

Mă bucur că, prin intervenţia în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei Municipiilor, dl prim-ministru, Mihai Tudose, a afirmat că înţelege faptul că municipiile vor fi afectate şi că doreşte, împreună cu dl ministru de finanţe, să îmbunătăţească acest proiect şi suntem cu toţii nerăbdători să vedem în ce formulă va fi modificat şi ne-a invitat mâine la o întâlnire la Palatul Victoria."


Etichete Gabriela FireaCodul Fiscalcomunităţile localeMihai TudoseCodul Fiscal

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live