Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Marţi, 02 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

22 Noiembrie 2017
Vizualizari: 968
Comentează add

Primarul capitalei a spus că zvonurile privind creşterea preţurilor la gigacalorie cu 30% sunt false, de fapt fiind vorba despre o scădere cu 27% faţă de octombrie 2016

G. Firea: Factura la apă caldă şi căldură nu se majorează

radiojurnal

Primarul Capitalei, Gabriela Firea  Foto: Arhivă

Primăria Capitalei anunţă că a plătit în avans factura la gazele naturale necesare pentru obţinerea agentului termic în această iarnă, asftel că bucureştenii nu vor avea probleme cu căldura.

Primarul general Gabriela Firea a declarat că a fost încheiat un protocol de colaborare între RADET şi ELCEN pentru intervenţia rapidă în cazul unor avarii. Ea a subliniat că facturile pentru încălzire au scăzut şi iarna aceasta nu vor fi modificări de tarife.

Gabriela Firea: "Unu! Am plătit în avans gazele necesare  producerii energiei termice. Doi! Avem un program comun  RADET- ELCEN pentru realizarea reviziilor necesare sau pentru a acţiona atunci când apare o avarie în plus.

De asemenea, în ceea ce priveşte gigacaloria am văzut iarăşi ştiri alarmiste şi anume că factura s-a majorat cu aproape 30%. Dimpotrivă, factura a scăzut cu 27%, deci aproape 30%, din octombrie anul trecut. Factura nu se majorează la apă caldă şi căldură, iar furnizarea apei calde şi a căldurii nu este sub nicio formă în pericol."

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a mai precizat că, în acest sezon, în premieră, în Bucureşti vor acţiona maşini de topit zăpada şi freze pentru curăţarea trotuarelor.


Etichete Gabriela Fireaprimăria Capitaleipreţuri gigacalorieRADETELCENfactura la apă caldă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live