Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Marţi, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Atena Teognoste

25 Aprilie 2014
Vizualizari: 3086
Comentează add

Viceprimarul Capitalei, Marcel Nicolaescu a declarat pentru RRA, că fuziunea va duce la scăderea preţului plătit de populaţie pentru încălzire.

Fuziunea dintre ELCEN şi RADET "se va realiza la iarnă"

atena-teognoste

Foto: Arhivă

Noua companie Termoenergetica care se va realiza din fuziunea dintre ELCEN şi RADET se va înfiinţa la iarnă, a declarat pentru Radio România Actualităţi viceprimarul Capitalei Marcel Nicolaescu.

El a precizat că în luna iunie ELCEN se va diviza în 3 societăţi comerciale, una care va avea în componenţa ei patru CET-uri respectiv CET Vest, CET Sud, Progresul şi Grozăveşti care se vor uni cu RADET, CET Titan şi Fântânele care vor rămâne în subordinea Ministerului Energiei iar CET Palas va trece în subordinea primăriei din Constanţa.

De asemenea la sfârşitul lunii iulie RADET se va transforma în societate comercială pentru a fi pregătită de fuziune.

Urmând ca la sfârşitul lunii august Guvernul să emită o ordonanţă de urgenţă prin care să treacă acţiunile deţinute de către Ministerul Energiei la actualul ELCEN în proprietatea privată a municipalităţii.

Viceprimarul Marcel Nicolaescu susţine că noua companie care va avea în componenţă atât producerea cât şi distribuţia energiei termice va duce la scăderea gigacaloriei plătită de populaţie.


Etichete TermoenergeticaELCENRADETfuziunepreţgigacaloriepopulaţieministerul energiei

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live