Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE (Continuare) Joi, 17 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cristina Dumitrescu

7 August 2017
Vizualizari: 1159
Comentează add

Mai multe judeţe au fost afectate de instabilitatea vremii

Furtunile şi vijeliile care au început aseară, au provocat pagube

cristina-dumitrescu

 

La Iaşi, zeci de copaci au fost rupţi şi puşi la pământ de vântul puternic, iar zeci de locuinţe au fost inundate de şuvoaiele puternice de apă. Acoperişurile unor case au fost smulse de vânt, dar nicio persoană nu a fost rănită.

În judeţul Mureş, vântul a smuls ţiglele din acoperişuri, doi copaci au fost smulşi din pământ, iar alţii au căzut peste mai multe fire electrice pe care le-au rupt.

A fost furtună în această după-amiază şi în judeţul Bihor, unde a căzut grindină, mai mulţi copaci şi trei stâlpi de curent au fost doborâţi la pământ.

Din cauza vântului puternic, copacii căzuţi pe firele de înaltă tensiune de la calea ferată au provocat întreruperea circulaţiei pe calea ferată pentru mai bine de o oră pe două tronsoane feroviare din judeţele Mureş şi Mehedinţi.

A fost furtună şi ploaie puternică, descărcări electrice şi grindină şi în judeţul Arad. Mai mulţi arbori au fost doborâţi de vânt pe DN 79 A între Chişineu-Criş şi Sântea Mare, blocând autovehiculele aflate în trafic la momentul respectiv.

Şi în judeţul Sibiu a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru recuperarea unui grup de turişti, din care făceau parte şi patru copii, care fusese surprins de o viitură pe o insuliţă din mijlocul râul Avrig, în zona turistică Poiana Neamţului, de la poalele Munţilor Făgăraş.


Etichete furtunagrindinacopaciIaşiArgeşBihorMureşMehedinţiAradcirculaţieAvrigFăgăraş

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live