Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Luni, 25 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

27 Noiembrie 2020
Vizualizari: 188
Comentează add

Potrivit corespondentei noastre la Paris, de mâine sunt reluate unele activități, cu reguli sanitare preventive, în timp ce altele considerate cu risc ridicat rămân închise.

Franța intră într-o perioadă de relaxare a restricțiilor

florin-lepadatu

Paris, Franța. Foto: Arhivă/ Thomas SAMSON/ AFP

Franța intră într-o perioadă de relaxare a restricțiilor până spre sfârșitul lunii ianuarie.

Premierul Jean Castex avertizează, însă, pericolul nu a trecut, chiar dacă se dorește o revenire treptată la viața normală și petrecerea sărbătorilor de sfârșit de an în familie.

Potrivit corespondentei noastre la Paris, de mâine sunt reluate unele activități, cu reguli sanitare preventive, în timp ce altele considerate cu risc ridicat rămân închise.


Corespondenţă din Paris - Reporter: Daniela Coman - Se redeschid magazinele nealimentare, cărora li s-au impus noi reguli: asigurarea unui spațiu de opt metri pătrați pe client, descrierea unui sens unic de circulație și dezinfectare obligatorie la intrare.

Lăcașele de cult pot oficial slujbe în prezența unui public de maximum 30 de persoane, cifră care ar putea crește în cazul marilor catedrale, la finalul negocierilor aflate în curs între guvern și reprezentanții cultelor.

Teatrele, cinematografele și muzeele mai au de așteptat până pe 15 decembrie ca să poată primi public. În schimb, restaurantele și barurile rămân închise până cel puțin pe 20 ianuarie.


Etichete franta

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live