Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: "ANTENA PARTIDELOR PARLAMENTARE" (emisiune conf.Legii 41/1994) Marţi, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Helmis

15 Iunie 2019
Vizualizari: 475
Comentează add

Franţa are o reprezentare deosebită în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu unde este prezentă și ambasadoarea Franţei în România, Michèle Ramis.

Franta are o reprezentare deosebita in cadrul FITS

mihaela-helmis

La eveniment  a participat  Michèle Ramis, Ambasadorul Franței în România si Constantin Chiriac, Președintele FITS. Foto: Mihaela Helmis.

Franţa are o reprezentare deosebită în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, care a început ieri, iar la acest sfârșit de săptămână la eveniment este prezentă ambasadoarea Franţei în România, Michèle Ramis.

Ea participă, astăzi, la mai multe evenimente, între care şi o întâlnire cu presa, încheiată cu puţin timp în urmă.


Michèle Ramis: E un an special pentru România și Franța, e un an al sezonului România-Franța; sentimentul că reușim să ne cunoaștem, dincolo de tradiția istorică a relațiilor noastre, e cu atât mai prezentă aici, unde câteva zeci de companii franceze de teatru de stradă, dar și în săli de spectacole, ne arată așa cum suntem azi, în epoca aceasta contemporană și cum ne adaptăm prin cultură epocii în care trăim.


Realizator: În această după-amiază, la Casa Artelor din Sibiu, ambasadoarea Michèle Ramis, împreună cu preşedintele Festivalului de Teatru, Constantin Chiriac, inaugurează un spațiu complex de familiarizare cu cele mai importante capodopere găzduite de instituţiile de cultură din Franţa, dar și de învăţare prin joc, ne-a transmis reporterul RRA Mihaela Helmis.


Etichete teatrusibiusezonul romania frantamichele ramistaiwan

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live