Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Marţi, 07 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

8 Aprilie 2017
Vizualizari: 2633
Comentează add

ISU Hunedoara a confirmat decesul mecanicilor trenului deraiat în zona localităţii Merişor.

FOTO/VIDEO:Tren deraiat între Petroșani și Simeria FOTO/VIDEO:Tren deraiat între Petroșani și Simeria - Conține audio

radiojurnal

Foto: ISU.

Traficul feroviar este întrerupt pe magistrala 202, între Petroșani și Simeria, după ce un tren de marfă a deraiat, transmite corespondentul RRA Ilie Pintea.

Incidentul s-a produs in zona localității Merișor, la circa 20 de kilometri de Petroșani.

Trenul de marfă se deplasa dinspre Slatina spre Cugir, iar în zona localității Merișor a deraiat, din motive încă necunoscute. Evenimentul s-a produs pe un viaduct, la circa 20 de kilometri de Petroșani și este cel mai grav incident feroviar care a avut loc în județul Hunedoara.

Echipele de intervenție au ajuns cu greu la locul evenimentului, din cauza terenului accidentat. Din păcate, atât mecanicul, cât și ajutorul mecanic și-au pierdut viața, fiind nevoie de pompierii de la descarcerare pentru a fi scoși din cabina locomotivei. O comisie mixtă a început o anchetă la fața locului, pentru a determina cauzele și împrejurările în care s-a produs deraierea trenului.

Două macarale de mare capacitate, care pot opera sarcibi de 250 de tone, sunt așteptate la fața locului pentru degajarea căii de rulare, estimându-se că îndepăratrea vagoanelor deraiate va dura cel puțin două zile. În funcție de starea infrastructurii feroviare, circulația trenurilor ar putea fi reluată după acest interval, dar până atunci toate garniturile care trebuiau să tranziteze zona sunt oprite la Petroșani și la Simeria.


Etichete Tren deraiatPetroșaniSimeria

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live