Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Vineri, 19 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alina Stănuţă

29 Noiembrie 2015
Vizualizari: 1539
Comentează add

Au participat peste 2000 de militari şi specialişti precum și mijloace tehnice din Ministerul Apărării Naţionale, Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii sau SPP.

FOTO - Repetiţia pentru parada militară de Ziua Naţională

alina-stanuta

Foto: facebook.com/mapn.ro

 În Capitală, a avut loc, astăzi o primă repetiţie pentru parada militară dedicată Zilei Naţionale, la care, alături de militarii români, au participat şi colegi de-ai lor din mai multe state. 

La repetiţia generală a paradei militare au participat peste 2000 de militari şi specialişti precum și mijloace tehnice din Ministerul Apărării Naţionale, Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii sau Serviciul de Protecţie şi Pază.

Maşina de luptă Jderul, sisteme antirachetă sau vehicule blindate, luptători de la Vânătorii de Munte şi de la Poliţia de Frontieră, elicoptere şi avioane au impresionat trecătorii care s-au oprit să-i admire.

- Am văzut nişte elicoptere, tancuri. Sunt colorate.

- Avioane care au roşu, galben şi albastru. Ce e roşu, galben şi albastru?

- Steagul României.

- Un camion avea rachete multe, care îmi plăceau că trăgeau. Îmi plac tancurile, îmi plac mai mult caii negri. Mi-au plăcut poliţiştii când au venit cu motocicletele.

Militarii au pus la punct ultimele detalii pentru parada care va avea loc pe 1 decembrie, de Ziua Naţională a României, Piaţa Constituţiei din Capitală.

 

29 noiembrie 2015 - Piața Constituției.Antrenamentul general al paradei militareFoto: Anca Ciornei

Posted by Ministerul Apararii Nationale, Romania - www.mapn.ro on Sunday, November 29, 2015

Pe întreaga durată a mini-vacanţei de 1 Decembrie, Ministerul de Interne a mobilizat mii de poliţişti, jandarmi şi pompieri pentru a asigura buna desfăşurare a evenimentelor dedicate Zilei Naţionale.


Etichete repetiţia pentru parada militară de Ziua NaţionalăPiaţa Constituţiei din CapitalămilitariȘtiri București

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live