Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 01 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

30 Octombrie 2016
Vizualizari: 848
Comentează add

Mii de oameni au mărşăluit duminica, în tăcere, în centrul Bucureştiului, pentru a comemora cele 64 de victime ale incendiului, produs acum un an din clubul Colectiv.

FOTO: Pelerinaj la locul tragediei de acum un an, la clubul #Colectiv

radiojurnal

Un an de la incendiul din clubul Colectiv. Foto: Razvan Stancu.

Mii de oameni au mărşăluit duminica, în tăcere, în centrul Bucureştiului, pentru a comemora cele 64 de victime ale incendiului, produs acum un an din clubul Colectiv.

În faţa clădirii unde a avut loc tragedia s-a derulat un adevărat pelerinaj - membri ai familiilor celor care au murit, supravieţuitori, prieteni şi oameni care vor să arate că nu au uitat, aprind o lumânare şi se reculeg.

Reporterul Radio România Actualităţi, Daniela Mănuţă, a relatat în direct.

Reporter: Daniela Mănuţă - Sunt câteva sute de persoane, acum, în faţa clubului Colectiv, care vin - aşa cum spuneai şi tu - să aprindă lumânări şi să păstereze un moment de reculegere în memoria celor care şi-au pierdut viaţa în urmă cu un an, aici, în clubul Colectiv. A avut loc şi un marş al tăcerii, unde au participat în jur de 5 mii de persoane, tineri, copii, dar şi persoane mai în vârstă. A fost un marş paşnic, nefiind înregistrate incidente pe traseul de deplasare. Mai devreme, au fost eliberate 64 de baloane albe, pe care scria "Ne pasă!", semnificând sufletele celor 64 de tineri, care au murit în incendiul de la Colectiv. Este afişat şi un benner în faţa clubului Colectiv, în care scrie, citez: "A trecut un an, nimic nu s-a schimbat, ne este dor de voi!"

De la ora 17:35 veţi putea asculta la Radio România Actualităţi documentarul "Tragedia de la Colectiv - vocea românilor", realizat de Alex Buzică.


Etichete Pelerinajlocul tragediei de acum un anclubul Colectiv

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live