Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE Sâmbătă, 30 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Titus Iordan

5 Noiembrie 2015
Vizualizari: 1298
Comentează add

UPDATE, ora 24.00: Protestul din centrul Bucureştiului s-a încheiat. Oamenii se îndreaptă spre staţiile RATB şi metrou.

(FOTO) Locuitorii Capitalei au ieşit, pentru a 3-a zi consecutiv, în stradă (FOTO) Locuitorii Capitalei au ieşit, pentru a 3-a zi consecutiv, în stradă - Conține video

titus-iordan

Foto: Alexandru Buzică.

UPDATE, ora 24.00: Protestul din centrul Bucureştiului s-a încheiat. Oamenii se îndreaptă spre staţiile RATB şi metrou. Cele două companii şi-au prelungit programul de lucru pentru a le permite manifestanţilor întoarcerea în siguranţă acasă

Potrivit ultimelor estimări, aproximativ 15.000 de bucureşteni s-au strâns la kilometrul 0 al Capitalei, un număr semnificativ mai mic decât cel înregistrat miercuri.

Mai multe stiri despre manifestatiile pentru o nou politica in Romania gasiti pe portalul nostru.

--------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE, ora 21.00: Numărul celor adunaţi în Piaţa Universităţii din capitală se apropie de 10.000.

Manifestanţii din Piaţa Universităţii s-au grupat în jurul rondului pe care l-au blocat. O altă parte dintre cei adunaţi la Kilometrul 0 din capitală au plecat în marş spre Piaţa Unirii. Bulevardul Nicolae Bălcescu este în continuare blocat.

Atmosfera de la UniversitateVideo: Alexandru Buzică.

Sunt peste 1.500 de protestatari acum la Sibiu, Timişoara şi Constanţa. S-au strâns câteva sute şi la Oradea, Cluj Napoca, Arad, Ploieşti, sau Suceava.

--------------------------------------------------------------------------------------

Mii de bucureşteni au ieşit şi astăzi, pentru a treia zi consecutiv, în Piaţa Universităţii din centrul oraşului.

Bulevardul Magheru este blocat.

La fel ca în zilele precedente, manifestanţii cer reformarea totală a clasei politice, eradicarea corupţiei şi stabilirea vinovaţilor pentru tragedia de vinerea trecută din clubul Colectiv.

Transmisiune în direct - reporter Alexandru Buzică (ora 19.00)

În Piaţa Universităţii sunt peste 2.000 de oameni strânşi la această oră, în Piaţa Universităţii, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. Ei au început totul ca un protest paşnic, continuă ca fiind un protest paşnic, au rupt rândurile jandarmilor pentru a ocupa Piaţa Universităţii. Jandarmii chiar i-au lăsat pe aceştia, s-au dat la o parte pentru a-i lăsa să ocupe rondul de aici, de la Universitate, din faţa Facultăţii de Geografie din Bucureşti. Sunt câteva mii, după cum vă spuneam, oricum, mai puţin ca serile trecute, dar încep să vină, mulţi încă sunt la muncă, am înţeles, şi am stat de vorbă mai devreme cu unii dintre aceştia, care îmi spuneau că direct de la muncă au venit aici şi o să continue să facă asta, mă scuzaţi. În continuare se strigă: "Parlament, ruşine!", se strigă "Colectiv, solidaritate cu victimele". Şi încă se aşteaptă să vină alte mii, din ce am înţeles.

Foto: Alexandru Buzică.

 


Etichete protestele noii politiciincendiu în clubproteste la Piaţa UniversităţiiBucureştiColectivcurăţarea clasei politiceînlăturarea corupţieimanifestaţie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live