Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Miercuri, 08 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Irinel Călin, Tulcea

18 Ianuarie 2018
Vizualizari: 2606
Comentează add

Zăpada şi viscolul au făcut ca mai multe drumuri judeţene să fie închise, iar în unele şcoli şi grădiniţe s-au suspendat cursurile.

FOTO: Iadul alb la Tulcea!

irinel-calin-tulcea

Foto: ISU

Tulcea este unul dintre judeţele cele mai afectate de vremea rea.

Zăpada şi viscolul au făcut ca mai multe drumuri judeţene să fie închise, iar în unele şcoli şi grădiniţe s-au suspendat cursurile.

De la primele ore ale dimineţii şi până pe înserat a fost iadul alb, aici, la Tulcea.

Ninsoare, viscol, iar la un moment dat au fost şi câteva fulgere şi tunete, ca la o ploaie de vară. Aceasta a fost, de fapt, reţeta codului portocaliu, sub care s-a aflat mai bine de 10 ore judeţul Tulcea.

Pe rând, mai multe tronsoane de drumuri au fost închise circulaţiei rutiere, iar, de la prânz, până şi ieşirile din municipiu au fost, şi ele închise.

Zeci de maşini au fost blocate în trafic, chiar şi la această oră, undeva lângă Cataloi, fiind nu mai puţin de 50 de autoturisme blocate şi ele în trafic, nu mai pot înainta; acolo se intervine cu 8 utilaje şi sunt, de asemenea, 30 de militari, care intervin de mai bine de două ore, pentru deblocarea acestui tronson de drum.

În timpul zilei au fost - cum spuneai mai înainte - în total de 58 de localităţi deconectate temporar de la reţeaua de electricitate, iar în 9 dintre aceste localităţi au fost închise şcolile.

Mâine, printr-o decizie luată în această după-amiază de către conducerea Inspectoratului Judeţean Şcolar, vor fi de două ori mai multe şcoli care vor avea cursurile suspendate. În fine, cele mai grave urgenţe medicale puteau fi evitate, pentru că a fost vorba despre transportul asistat al unor gravide, una dintre ele a fost transportată la spitalul din Tulcea cu ajutorul unei şenilate.

 


Etichete Tulceaviscolzapadacursuri suspendatedrumuri inchise

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live