Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Marţi, 24 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Vulcan, Sibiu

13 Iunie 2017
Vizualizari: 978
Comentează add

Dislocarea tactică a trupelor şi echipamentelor participante la exerciţiul "Noble Jump 2017", este coordonată de divizia multinaţională de sud-est a NATO de la Bucureşti.

FOTO: Exerciţiul "Noble Jump 2017", în poligonul de la Cincu

carmen-vulcan-sibiu

Foto: Carmen Vulcan.

Militari NATO din Forţa Întrunită cu Nivel de Reacţie Foarte Ridicat, care participă la exerciţiul "Noble Jump 2017", au desfăşurat luni, în poligonul de la Cincu, din judeţul Braşov, un amplu exerciţiu tactic, cu trageri de luptă cu muniţie reală.

Pe lângă trupele terestre din diferite ţări aliate, la exerciţiu de astăzi au participat şi avioane de luptă F16, MIG 21 Lancer şi elicoptere de atac Apache.

Directorul exerciţiul "Noble Jump 2017" generalul britanic, Ian Cave. 

Ian Cave: A fost o oportunitate fantastică pentru NATO de a aduce laolaltă opt dintre cele 29 de ţări aliate pentru a demonstra capacitatea de a opera în sud-estul Europei. Sunt soldaţi din Norvegia, Anglia, Germania, Spania, Polonia, Albania, şi de asemenea din Statele Unite ale Americii, cu aeronavele de luptă pe care le-aţi văzut. 

Dislocarea tactică a trupelor şi echipamentelor participante la exerciţiul  "Noble Jump 2017", este coordonată de divizia multinaţională de sud-est a NATO de la Bucureşti.

Comandantul diviziei, generalul de brigadă Ovidiu Uifăleanu. 

Ovidiu Uifăleanu: Mi-a plăcut felul în care naţiunile participante au colaborat în acest exerciţiu.

Activităţile în poligon vor continua în următoarele zile, iar vineri, se va încheia acest exerciţiu şi convoaiele cu echipamente şi trupele participante vor pleca spe ţările lor.


Etichete Exerciţiul "Noble Jump 2017"în poligonul de la Cincubrasovnato

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live