Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: NOAPTE BUNĂ COPII! Vineri, 19 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sorin Solomon

18 Iulie 2014
Vizualizari: 1418
Comentează add

Grupul german Allianz SE este principalul reasigurator pentru avionul de pasageri aparţinând Malaysia Airlines, care s-a prăbuşit în Ucraina, în zona Donețk.

FOTO: Avionul prăbușit, asigurat pentru 97,3 milioane dolari

sorin-solomon

 O bucată din fuselajul avionului prăbuşit. Foto: Ministerul de externe ucrainean.

Grupul german Allianz SE este principalul reasigurator pentru avionul de pasageri aparţinând Malaysia Airlines, care s-a prăbuşit, joi, la circa 50 de kilometri de oraşul Doneţk, unde se desfăşoară lupte între armata ucraineană şi separatiştii proruşi, transmite Bloomberg, citată de Agerpres.

Valoarea aeronavei Boeing 777, care avea la bord 295 de persoane, este de aproximativ 97,3 milioane de dolari, a anunţat brokerul londonez de asigurări Aon Plc. 

De asemenea, Atrium Underwriting Group Ltd acoperă pagubele în cazul în care se dovedeşte că accidentul este legat de terorism.
 
”Ca principal reasigurator al Malaysia Airlines pentru aeronavă şi acoperirea pagubelor, Allianz Global Corporate & Specialty îşi menţine sprijinul complet şi rapid acordat clienţilor companiei. Este mult prea devreme să comentăm informaţiile referitoare la tragicul accident în timp ce încă se confirmă detaliile, cu excepţia exprimării celor mai profunde condoleanţe către toţi cei afectaţi de acest accident”, a afirmat Jacqueline M. Maher, purtător de cuvânt al Allianz.
 
Avionul Boeing-777 al Malaysia Airlines a decolat joi de pe aeroportul din Amsterdam-Schiphol şi a dispărut de pe radare când zbura deasupra regiunii ucrainiene orientale Donetsk.
 
Mai multe știri și informații despre catastrofa aeriană de la granița Ucraina-Rusia puteți găsi aici.

Etichete MH17AllianzBoeing 777Ucrainaact teroristBoeing 777ministerul de externe ucraineanMalaeziaOlandacelulă de criză

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live