Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: JURNAL MILITAR Sâmbătă, 20 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

30 August 2018
Vizualizari: 1231
Comentează add

La Braşov continuă astăzi Festivalul "Cerbul de Aur", ediţie aniversară. 18 concurenţi vor urca pe scena din Piaţa Sfatului, în această seară.

FOTO: La Braşov continuă Festivalul "Cerbul de Aur" FOTO: La Braşov continuă Festivalul "Cerbul de Aur" - Conține audio

radiojurnal

Foto: facebook.com/RadioRomania.

AUDIO: Interviu Alin Neagoe, The Humans. Realizator Marian Stere.

AUDIO: Interviu Aurelian Temișan, realizator Marian Stere.

AUDIO: Interviu Paula Seling, realizator Marian Stere.

La Braşov continuă astăzi Festivalul "Cerbul de Aur", ediţie aniversară. 18 concurenţi vor urca pe scena din Piaţa Sfatului, în această seară.

Ei vor interpreta prima piesă din cele două cu care s-au înscris în concurs. Cu mai multe informaţii este acum în direct colegul nostru, Dan Alexandru, bună dimineaţa!


Reporter: Bună dimineaţa şi bine v-am găsit de la Braşov! Festivalul "Cerbul de Aur" continuă cu prima seară în care concurenţii vor intra în scenă.

La această ediţie, România este reprezentată de Dora Gaitanovici, Ovidiu Anton şi Raluca Brejuşcă, însă prima care va intra în concurs este Kelly Joyce, o interpretă exotică din Franţa, pentru care muzica este un mod de viaţă. Ea are deja o carieră internaţională fantastică şi mulţi spun că are şanse mari de a câştiga trofeul "Cerbul de Aur".

Pe lângă marele trofeu al festivalului şi celelalte premii de pe podium, la această ediţie aniversară, concurenţii mai au şansa de a câştiga unul dintre premiile speciale stabilite de organizatori. Mai trebuie spus că recitalurile acestei seri vor fi susţinute de Flavius şi Linda Teodosiu din Germania, interpreta britanică Amy Macdonald şi Loredana.

Ea ne-a spus că va fi un show plin de energie, ce va conţine multe amintiri frumoase din cariera ei, dar şi din primele albume. Nu vor lipsi hiturile pe care publicul le cunoaşte foarte bine şi nici reinterpretările inedite ale unor piese pe care le vom descoperi împreună la momentul concertului în această seară la Festivalul "Cerbul de Aur".


Realizator: Mulţumesc. A fost în direct Dan Alexandru. Vă reamintim că Radio România este coproducător al Festivalului "Cerbul de Aur", organizat de televiziunea publică.

Diseară, după transmisia meciurilor pe care echipele româneşti le vor susţine în cupele europene de fotbal, veţi putea asculta, la Radio România Actualităţi, recitalul susţinut de Loredana.

Pe site-ul nostru găsiţi şi un portal special dedicat evenimentului.


Tot la Braşov are loc în premieră Caravana "Gaudeamus". Iubitorii de lectură sunt aşteptaţi, până duminică, între orele 11:00 şi 21:00, în Piaţa "Sfântul Ioan" din centrul oraşului, cu numeroase reduceri oferite de zecile de edituri prezente la eveniment.

Târgul de carte "Gaudeamus" este organizat de Radio România, în parteneriat cu Primăria Municipiului Braşov, iar accesul publicului este liber.


Etichete BraşovFestivalul Cerbul de Aurcerbul de aur 50tvrradio romania

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live