Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Marţi, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Răzvan Stancu

24 Aprilie 2012
Vizualizari: 1667
Comentează add

Jucătorii echipei naţionale de fotbal a Danemarcei nu vor avea voie să acceseze reţelele de socializare Twitter şi Facebook pe perioada desfăşurării Campionatului European de Fotbal 2012.

Fotbaliştii din naţionala Danemarcei "au interzis la Facebook"

razvan-stancu

Antrenament al naţionalei de fotbal a Danemarcei. Foto. Reuters.

Antrenorul naţionalei de fotbal a Danemarcei, Morten Olsen, a decis ca jucătorii să nu folosească reţelele de socializare Facebook şi Twitter în timpul Campionatului European din Ucraina şi Polonia, motivând că astfel fotbaliştii vor evita să piardă timp, energie şi concentrare, informează AFP.

"Comunicarea se va face atunci când vom decide noi şi nu când jucătorii sunt în camere, în timpul lor liber", a declarat purtătorul de cuvânt al federaţiei daneze, Lars Berendt, precizând că forul are cont comun de Facebook.

"Ziua are doar 24 de ore, iar jucătorii trebuie să se concentreze la competiţia care are loc în Polonia şi Ucraina din 8 iunie şi până la 1 iulie", a explicat Lars Berendt.

Atacantul vedetă al naţionalei, Nicklas Bentner şi-a exprimat regretul pentru această interdicţie, dar a promis să o respecte.

"Ar fi fost drăguţ ca jucătorii noştri să-şi împărtăşească impresiile", a declarat el pentru site-ul sporten.tv2.dk.

Portarul Thomas Sorensen a postat pe contul său de Twitter, că "au fost vremuri când se trăia fără Twitter, aşa că se poate trăi şi în timpul CE".

În schimb, ministrul culturii, Uffe Elbaek, care supervizează anumite dosare sportive, a declarat că nu înţelege această decizie şi va cere explicaţii federaţiei.

Danemarca va juca în grupa B la Euro-2012, "grupa morţii", alături de Olanda, Germania şi Portugalia.


Etichete DanemarcafotbalEURO 2012Morten OlsenTwitterFacebookUcrainaPolonia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live