Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ (R) Joi, 24 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Titus Iordan

9 Februarie 2016
Vizualizari: 805
Comentează add

Fostul procuror general al României Tiberiu Niţu s-a prezentat la DNA, unde a fost citat de procurori în dosarul privind folosirea coloanelor oficiale.

Fostul procuror general Tiberiu Niţu, la DNA

titus-iordan

Tiberiu Niţu. Foto: captură video.

Fostul procuror general al României Tiberiu Niţu s-a prezentat la DNA, unde a fost citat de procurori în dosarul privind folosirea coloanelor oficiale.

La ieşire, Tiberiu Niţu a declarat că a beneficiat de un dispozitiv de însoţire şi protecţie proporţional cu riscul pe care îl presupune funcţia pe care a deţinut-o.

"Am avut un dispozitiv de însoţire şi protecţie proporţional cu riscul pe care îl presupune exercitarea funcţiei de procuror general", a declarat fostul procuror general.

În acelaşi dosar este cercetat şi fostul vicepremier şi ministru de interne Gabriel Oprea. 

Tiberiu Niţu şi-a prezentat demisia din funcţia de procuror general la 2 februarie.

El şi-a motivat decizia drept un gest de responsabilitate și onoare, în condiţiile în care, spunea acesta, numele său și funcția pe care o reprezenta erau asociate în mod artificial cu o situație de natură să aibă consecințe asupra imaginii instituției.

Etichete DNAfostul procuror general al României Tiberiu Niţudosarul coloanelor oficialeacuzaţii de complicitate la abuz în serviciuGabriel Opreadispozitiv de însoţire şi protecţie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live