Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 08 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Diana Surdu

15 Ianuarie 2021
Vizualizari: 374
Comentează add

Fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu s-a prezentat astăzi la sediul DNA în legătură cu dosarul în care este acuzat că a primit foloase necuvenite.

Fostul prim-ministru Călin Popescu-Tăriceanu s-a prezentat la DNA

diana-surdu

Călin Popescu Tăricean. Foto: Agerpres.

Fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu s-a prezentat astăzi la sediul DNA în legătură cu dosarul în care este acuzat că a primit foloase necuvenite.

Ar fi vorba de o mită de 800 de mii de dolari între anii 2007-2008, constând în plata unor servicii de consultanţă. Călin Popescu-Tăriceanu a declarat la ieşire că este suspect în dosar, dar consideră că premisele procurorilor şi construcţia acestei cauze sunt false şi a cerut timp pentru studierea probelor suplimentare aduse de DNA.


Călin Popescu-Tăriceanu: Tot acest dosar pleacă de la o serie de premise false, eronate şi aberante, şi anume că, în perioada în care am condus Guvernul României, guvernul a emis o serie de hotărâri de guvern care să favorizeze o anumită companie. Primul ministru nu dă, aşa, din pixul lui hotărâri de guvern, cum îşi imaginează, poate, unii; ele sigur că parcurg o întreagă procedură administrativă, sunt avizate din punct de vedere legal şi sigur că de aici toată construcţia care a fost făcută de procurori este pe o bază, aşa cum v-am spus, falsă.
 

Realizator: Şi fostul ministru Eugen Nicolăescu a fost prezent astăzi la DNA, pentru a fi audiat ca martor în acelaşi dosar.

(RS)


Etichete calin popescu tariceanudnadosar(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live