Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BURSA DE UMOR Duminică, 15 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

8 August 2019
Vizualizari: 250
Comentează add

Prima tentativă a forţelor speciale de reţinere a lui Atambaev a eşuat, susţinătorii fostului lider kîrgîz opunând rezistenţă şi luând ostatici şase luptători ai forţelor speciale.

Fostul preşedinte al Kîrgîzstanului a fost reţinut

sergiu-stet

  Foto: Arhivă.

Fostul preşedinte al Kîrgîzstanului Almazbek Atambaev a fost reţinut de forţele de ordine, au anunţat joi, 8 august, surse din cadrul comandamentului fostului lider kîrgîz. "Almazbek Atambaev a fost ridicat de pe teritoriul reşedinţei sale de către forţele de ordine", a precizat sursa citată.

TASS transmite că potrivit afirmaţiilor acesteia, de pe teritoriul reşedinţei, împreună cu fostul preşedinte al Kîrgîzstanului, au fost luaţi şi câţiva susţinători ai lui Atambaev, printre care şi Farid Niiazov, fost şef al administraţiei prezidenţiale.

Operaţiunea de reţinere a fostului preşedinte al Kîrgîzstanului a început miercuri. Prima tentativă a forţelor speciale de reţinere a lui Atambaev a eşuat, susţinătorii fostului lider kîrgîz opunând rezistenţă şi luând ostatici şase luptători ai forţelor speciale.

În urma confruntărilor, un luptător şi-a pierdut viaţa, iar alte 52 de persoane, printre care şi un jurnalist, au fost rănite. Joi a fost întreprinsă cea de-a doua tentativă, la care au fost mobilizate câteva mii de persoane, angajaţi ai miliţiei şi ai trupelor speciale.


Etichete Almazbek AtambaevKîrgîzstanFarid Niiazov,forţe speciale

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live