Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Vineri, 22 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

8 Martie 2017
Vizualizari: 805
Comentează add

Victor Ponta a anunţat, astăzi, că îşi va depune demisia în alb din Partidul Social Democrat, ca urmare a unor neînţelegeri cu actuala conducere a formaţiunii.

Fostul premier Victor Ponta a anunţat motivele demisiei sale în alb din PSD

radiojurnal

Victor Ponta. Foto: Arhivă.

Fostul premier Victor Ponta a anunţat, astăzi, că îşi va depune demisia în alb din Partidul Social Democrat, ca urmare a unor neînţelegeri cu actuala conducere a formaţiunii.

Victor Ponta a explicat motivele deciziei sale.

Victor Ponta: Ăsta e dreptul la care ţin cel mai mult, şi anume să-mi spun opinia şi o să-mi spun opinia foarte mult timp. Dacă deranjez, de astăzi o să-i trimit domnului Dragnea demisia mea în alb şi când îl supăr foarte tare, o introduce şi a scăpat de mine. Dar să tac din gură n-o să tac, că nu pot la vârsta asta să mai tac din gură pe lucruri pe care le-am văzut, pe care le ştiu şi pe care le văd cu îngrijorare. Susţin în continuare guvernul Grindeanu, îndemn în continuare oamenii să voteze cu PSD-ul, cum am făcut şi anul trecut.

Pe de altă parte, liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că nu vrea ca fostul premier să părăsească partidul şi a precizat că nu va semna niciodată demisia acestuia. Şi actualul şef al executivului, Sorin Grindeanu, afirmă că Victor Ponta nu trebuie să plece din PSD.

Sorin Grindeanu: A condus unul din cele mai performante guverne de după revoluţie. Părerea mea este că Victor Ponta trebuie să rămână în PSD şi eu cred că aşa se va şi întâmpla.


Etichete victor pontademisie in albpsdliviu dragneasorin grindeanu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live