Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 01 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

20 Ianuarie 2021
Vizualizari: 123
Comentează add

Fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu s-a prezentat la DNA în dosarul în care este acuzat că a luat mită 800.000 de dolari.

Fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu s-a prezentat la DNA

radiojurnal

Foto arhivă

Fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu s-a prezentat miercuri la DNA pentru acte procedurale în dosarul în care este acuzat de luare de mită în valoare de 800.000 de dolari.

Surse judiciare i-au precizat redactorului nostru Diana Surdu că fostul preşedinte al Senatului ar fi prezentat procurorilor bunurile mobile şi imobile în vederea impunerii sechestrului până la concurenţa acestei sume.

Amintim că săptămâna trecută Călin Popescu-Tăriceanu a fost pus oficial sub acuzare, iar anchetatorii susţin că ar fi primit mită pentru a influenţa adoptarea unor hotărâri de guvern în favoarea firmei care i-ar fi achitat banii.

Dosarul a fost constituit în 2018, în urma reunirii a trei dosare penale, dintre care unul a fost preluat de procurorii DNA la cererea autorităţilor judiciare austriece.


Etichete tăriceanu(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live