Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BURSA DE UMOR Sâmbătă, 10 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

2 Mai 2019
Vizualizari: 572
Comentează add

Fostul ministru pentru Mediul de afaceri, Ilan Laufer a fost audiat de poliţiştii de la Directia de Investigare a Criminalităţii Economice.

Fostul ministru Ilan Laufer, suspect de evaziune şi delapidare

radiojurnal

Ilan Laufer (stg) si Darius Valcov(dr.) participa la Consiliul National al PSD, desfasurat la Palatul Parlamentului. Arhivă foto: Agerpres.

Fostul ministru pentru Mediul de afaceri, Ilan Laufer a fost audiat de poliţiştii de la Directia de Investigare a Criminalităţii Economice, fiind suspectat de evaziune fiscală şi delapidare în dosarul în care este implicată Carmen Adamescu, fosta soţie a omului de afaceri, Dan Adamescu, conform unor surse judiciare citate de Agerpres.

Mai multe percheziţii au fost făcute, astăzi, în Bucureşti şi în judeţul Ilfov la domiciliile unor persoane şi la sedii de firme, prejudiciul în dosar fiind estimat la 90 de milioane de lei.

Potrivit unui comunicat, poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice fac cercetări sub aspectul săvârşirii - de către patru persoane fizice şi de cinci persoane juridice - a infracţiunilor de delapidare în formă continuată cu consecinţe deosebit de grave, gestiune frauduloasă în formă continuată, evaziune fiscală şi spălare de bani.


Etichete Fostul ministru pentru Mediul de afaceriIlan Lauferaudiatpoliţiştii de la Directia de Investigare a Criminalităţii Economicedan adamescuperchezitiidelapidarecarmen adamescu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live