Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Joi, 17 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mădălina Verman

22 Ianuarie 2018
Vizualizari: 739
Comentează add

În 2016, Adrian Severin a fost condamnat definitiv de Instanţa Supremă la patru ani închisoare cu executare pentru luare de mită şi trafic de influenţă.

Fostul europarlamentar Adrian Severin cere eliberarea condiţionată

madalina-verman

 Adrian Severin. Foto: Arhivă.

Fostul europarlamentar Adrian Severin, care execută o pedeapsă de patru ani de închisoare, a cerut la Judecătoria Sectorului 5 eliberarea condiţionată. El a declarat în faţa magistraţilor că a încercat să îşi execute pedeapsa cu demnitate, că a muncit şi a scris lucrări fără a pretinde zile câştig.

Adrian Severin a spus că, în cazul în care va fi eliberat, îşi va continua terapia întreruptă şi va încerca să-şi reia activitatea didactică. Procurorul de şedinţă a cerut respingerea solicitării, susţinând că nu reiese din actele de la dosar că problemele de sănătate ale lui Adrian Severin din 2013 au continuat şi anul trecut. 

În 2016, Adrian Severin a fost condamnat definitiv de Instanţa Supremă la patru ani închisoare cu executare pentru luare de mită şi trafic de influenţă.

El a fost acuzat de DNA că, în perioada decembrie 2010 - martie 2011, a acceptat promisiunea a doi jurnalişti de la publicaţia britanică "The Sunday Times" de a-i plăti 100.000 euro anual în schimbul depunerii şi votării unor amendamente în comisiile de specialitate ale Parlamentului European.


Etichete Adrian Severineuroparlamentarînchisoaretrafic de influenţămită

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live