Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Campionatul European de Handbal Feminin: ROMÂNIA – UNGARIA Miercuri, 12 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Diana Surdu

7 Decembrie 2017
Vizualizari: 433
Comentează add

Fostul deputat Cristian Rizea a fost condamnat la patru ani şi opt luni închisoare cu executare. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Fostul deputat Cristian Rizea, condamnat la închisoare cu executare

diana-surdu

Deputatul Cristian Rizea. Foto: Agerpres.

Fostul deputat Cristian Rizea a fost condamnat, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la patru ani şi opt luni închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de influenţă, spălare de bani şi influenţarea declaraţiilor.

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Cristian Rizea este acuzat de DNA că a pretins în mod direct şi a primit de la omul de afaceri Lucian Colţea suma de 300 de mii de euro, disimulată sub forma a două contracte de împrumut fictive, pentru a interveni pe lângă autorităţi pentru retrocedarea rapidă a unui teren din Capitală, transmite reporterul Radio România Actualităţi, Diana Surdu.

În acelaşi dosar, Lucian Colţea, cetăţean american, a primit o condamnare de 2 ani închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunilor de cumpărare de influenţă şi spălare de bani în formă continuată.


Etichete Fostul deputat Cristian Rizeacondamnatînchisoare cu executare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live