Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ Duminică, 18 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Diana Surdu

8 Aprilie 2021
Vizualizari: 134
Comentează add

Viorel Donciu va fi adus la tribunal cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Fostul şef de la Permise Maramureş a fost reţinut de procurorii DNA

diana-surdu

Politia Rutieră. Foto: facebook.com/ministeruldeinterne

Fost şef al Serviciului de Permise auto şi înmatriculari Maramureş, Viorel Donciu, a fost reţinut de procurorii DNA pentru că ar fi cumpărat influenţa unui om politic ca să rămână în funcţie.

Între timp, el fusese numit la Suceava ca să facă ordine în urma cazului uriaş de corupţie de la direcţia de permise din acest judeţ, unde anul trecut procurorii au găsit peste un milion de euro la locuinţele angajaţilor.

Dar Viorel Donciu va fi adus acum la tribunal cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Diana Surdu are detalii despre acest nou dosar de corupţie cu permise şi înmatriculări, în care sunt cercetate şi alte persoane:   

Reporter: Potrivit unui comunicat de presă, în 4 februarie, anul trecut, Viorel Andrei Donciu, ar fi cumpărat influența unui consilier de la Consiliul Județean Maramureș, pentru a fi desemnat în continuare în aceeași funcție, în condițiile în care numirea în calitate de șef la Maramureș expira în 15 februarie 2021. În schimbul menținerii sale în funcție, Donciu ar fi sprijinit pe consilier la înmatricularea unor vehicule şi la programarea anumitor candidați la examenul pentru obținerea permisului de conducere, notează anchetatorii. Ei susţin că la instigarea aceluiași consilier, Viorel Andrei Donciu ar fi accesat fără drept baza de date a MAI și ar fi primit diferite sume de bani cu titlu de mită pentru serviciile prestate. Inculpatul va fi prezentat astăzi Tribunalului Cluj, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. În cauză sunt cercetate penal și alte persoane.


Etichete (ii)inmatricularidna

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live