Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALA Marţi, 19 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

11 Octombrie 2017
Vizualizari: 369
Comentează add

Foştii miniştri Dan Şova şi Eugen Teodorovici au fost chemaţi astăzi la DNA pentru a fi audiaţi într-un dosar de corupţie.

Foştii miniştri Dan Şova şi Eugen Teodorovici, la DNA

radiojurnal

Fostul ministru al finanțelor Eugen Teodorovici. Foto: gov.ro.

Foştii miniştri Dan Şova şi Eugen Teodorovici au fost chemaţi astăzi la sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie din Bucureşti pentru a fi audiaţi într-un dosar de corupţie, în calitate de martori.

Nu se ştie despre ce dosar este vorba, însă după ce a stat de vorbă cu procurorii, Eugen Teodorovici, fost ministru al Finanţelor şi Fondurilor Europene a declarat că a fost chemat să dea explicaţii despre modul în care se lucrează cu fondurile europene: 

Eugen Teodorovici: Eu am avut o discuţie aici - şi nu glumesc aici - despre modul în care banii europeni, în acea perioadă, 2014, când am fost eu ministru al fondurilor europene, '13 - '14, modul în care se alocau, modul în care se făceau plăţile, cum se monitorizau cheltuielile efectuate pe fiecare dintre proiecte. Proiectele, în general.... 

Reporter: Informare pe procedură? 

Eugen Teodorovici: Exact, da.


Etichete Foştii miniştriDan ŞovaEugen TeodoroviciDNA

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

Notice: Uninitialized string offset: 0 in /var/www/romania-actualitati.ro/html/lib/Cake/View/Helper/HtmlHelper.php on line 704 atentionare-nowcasting
X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live