Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Joi, 28 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

10 Iulie 2020
Vizualizari: 1170
Comentează add

Alina Bica era dată în urmărire internațională după ce a fost condamnată definitiv, în noiembrie 2019, de ÎCCJ la patru ani de detenţie cu executare.

Fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, reținută în Italia

radiojurnal

    Alina Bica. Foto: Agerpres.

Fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, a fost reținută în Italia, după ce fusese dată în urmărire internațională, cu mandat european, de Poliţia Română, potrivit conducerii Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Alina Bica a fost dată în urmărire pentru sustragere de la punerea în aplicare a mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea după ce a fost condamnată definitiv, în noiembrie 2019, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la patru ani de detenţie cu executare, într-un dosar în care a fost acuzată de DNA că l-a favorizat pe omul de afaceri Ovidiu Tender. 

Alina Bica apărea pe site-ul IGPR la secţiunea Persoane urmărite. Ea a fost plecată în Costa Rica și urmează să fie adusă în România.

Și afaceristul Ioan Bene, urmărit iternațional, cu mandat european de arestare,  fiind condamnat la 6 ani și 2 luni de închisoare pentru mai multe infracțiuni, între care de evaziune fiscală, a fost depistat în Italia și se află în custodoa poliției din Peninsulă.


Etichete alina bicaiccjurmarire internaționalăioan bene

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live