Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL VOSTRU... MUZICA VOASTRĂ (Continuare) Sâmbătă, 23 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Oana Bâlă

23 Ianuarie 2020
Vizualizari: 456
Comentează add

Formul internațional dedicat comemorării victimelor Holocaustului se va concentra pe consolidarea angajamentului global față de memoria Holocaustului.

Forumul Mondial "Amintirea Holocaustului - lupta cu antisemitismul"

oana-bala

  Klaus Iohannis. Foto: presidency.ro.

Preşedintele Klaus Iohannis participă, la Ierusalim, la Forumul Mondial "Amintirea Holocaustului - lupta cu antisemitismul", alături de alte câteva zeci de şefi de stat şi de guvern.

Formul internațional dedicat comemorării victimelor Holocaustului care are loc astăzi, la Ierusalim, și la care va fi prezent și președintele Klaus Iohannis, se va concentra pe consolidarea angajamentului global față de memoria Holocaustului precum şi luptei la nivel mondial împotriva antisemitismului și a rasismului.

Participarea șefului statului la acest forum internațional se înscrie în seria demersurilor întreprinse de statul român în ceea ce privește consolidarea educației despre Holocaust, păstrarea memoriei Holocaustului, combaterea antisemitismului, a rasismului și a xenofobiei, promovarea valorilor europene, a toleranței și a respectului față de drepturile și libertățile fundamentale.


Etichete Ierusalimklaus iohannisHolocaust

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live