Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Marţi, 19 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

10 Mai 2015

Radio România Actualități și Aerotravel îți propun o insulă de vis din Grecia!

Formular "Călătorește-ți visul!"- Orizontul Acvatic

radio-romania-actualitati

 

Radio România Actualități și AEROTRAVEL lansează un concurs, dedicat celor ce doresc să viziteze o insulă spectaculoasă din Grecia - Skopelos!

Ascultă indiciul concursului pe Radio România Actualități și folosește-l pentru a te înscrie în concurs. Poți intra în cursa pentru marele premiu prin completarea formularului de mai jos.

Dacă ai alte preferințe, poți completa formularul pe Facebook, poți trimite un email (calator@radioromania.ro) sau poți da un simplu SMS (074CALATOR).
 
In ziua de 31 mai 2015, ora 17:15, când auzi semnalul de concurs, sună la numarul anunțat pe post (număr cu tarif normal) și dacă reușești să fii al cincelea care sună, câștigi marele premiu - un sejur pentru 2 persoane pe una dintre cele mai frumoase insule din Europa.
 
Este simplu, însă neaparat să fii înscris în concurs în mod corect, pentru a putea pleca!
 
Premiile sunt oferite de:
 
Cu o activitate de peste 18 ani, Aerotravel Lufthansa City Center se află în topul agențiilor de turism din România și se distinge prin calitatea serviciilor și inovația în domeniul produselor turistice. Activitatea Aerotravel Lufthansa City Center se bazează pe un portofoliu complet de produse turistice, care include cazări la hoteluri, bilete de avion, vacanțe pe toate continentele, city break, croaziere, bilete la concerte și evenimente și servicii de rent-a-car. Începând cu anul 2000, Aerotravel este membru al retelei internaționale Lufthansa City Center, care cuprinde 630 agenții de turism în 84 de țări. Cu 7 birouri prezente la nivel național și 110 angajati, Aerotravel a înregistrat în 2014 venituri brute de 34 milioane de euro.
 
 

REGULAMENT

 

 


Etichete Concursuri Romania Actualitati

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live