Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Duminică, 09 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sorin Solomon

14 Decembrie 2009
Vizualizari: 1509
Comentează add

Primul transport de maşini Ford Transit Connect asamblate la Craiova a fost livrat dealerilor români.

Fordul "oltenesc" pleacă la drum

sorin-solomon

Compania Ford România a început şi procedurile operaţionale pentru începerea producţiei vehiculului comercial, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii Ford România.
 

"Ford România derulează procedurile operaţionale necesare producerii modelului Transit Connect, pe care în prezent doar îl ansamblăm. De asemenea, un nou model de clasă mică, care nu este nici Ford Fiesta, nici Ford Ka, este programat sa intre în producţie în viitorul apropiat", au arătat reprezentanţii companiei.
 

Cea mai mare parte din maşinile care vor fi produse la Craiova va fi livrată partenerilor Ford din Europa.
 

Referitor la volumul producţiei, oficialii Ford România au afirmat că acesta se va limita la cererea pieţei, care este în continuare la un nivel scăzut.
 

"În prezent, activitatea Ford în România se concentrează pe îndeplinirea criteriilor de calitate şi respectarea standardelor, şi nu neaparat pe volumul producţiei, pe care îl vom adapta la cererea pieţei. Însă, în momentul de faţă, piaţa auto din Europa este încă slăbită, dar avem certitudinea că situatia economică globală se va îmbunătăţi, iar cererea pentru autovehicule noi va începe să crească din nou", au afirmat reprezentanţii companiei americane în România.
 

Odată ajunsă la capacitate de operare maximă, fabrica va putea produce până la 300.000 de vehicule şi 300.000 de motoare pe an.
 

La inaugurarea fabricii, în luna septembrie, oficialii companiei americane au afirmat că până la sfârşitul acestui an uzina Ford din Craiova va produce 1.000-2.000 de maşini.
 

Ford România are 3.600 de angajati, iar până în 2010 compania intenţionează să transforme uzina de la Craiova într-o unitate de ultimă generaţie, în urma unor investiţii totale de 675 milioane euro.


Etichete Ford,Craiova,Fiesta,Ka

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live