Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII Marţi, 27 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

24 Noiembrie 2021
Vizualizari: 404
Comentează add

Secretarul de stat Andrei Baciu a dat asigurări că în scurt timp tichetele vor putea fi recuperate şi de cei care nu le-au primit la momentul administrării vaccinului.

Fonduri pentru tichetele valorice acordate celor care se vaccinează

radiojurnal

   Centru de vaccinare anti-Covid din București. FOTO: Răzvan Stancu.

Ministerul Sănătăţii a alocat 30 de milioane de lei pentru asigurarea tichetelor valorice acordate celor care se vaccinează anti-COVID-19.
 
În ultima perioadă au fost semnalate situaţii în care centrele de vaccinare nu dispuneau de acestea: în Brăila, de exemplu, prima tranşă a fost suficientă pentru circa 3600 de persoane, iar până la sfârşitul anului, DSP estimează că ar mai fi nevoie de tichete pentru mai bine de 58.000 de oameni.
 
Secretarul de stat Andrei Baciu a dat asigurări că în scurt timp tichetele vor putea fi recuperate şi de cei care nu le-au primit la momentul administrării dozei de rapel sau a vaccinului în doză unică:
 
Vreau să-i asigur pe toți cei care s-au vaccinat că își vor primi aceste tichete fără niciun fel de problemă, în valoare de 100 de lei. Am extins termenul prin care toți cei care se vaccinează să poată să beneficieze, de la 60 de zile la 6 luni de zile. Încercăm să finalizăm procedura prin care ajung efectiv banii la DSP-uri cât mai repede.
 
Alocaţia de hrană pentru persoanele care se vaccinează cu schema completă împotriva virusului SARS-CoV-2 este de 100 de lei, sub formă de tichete de masă.
 

Etichete voucherevaccinarefonduriandrei baciu(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live